Ohjeita opiskeluun

HUOM! Verkkokoulutusalusta toimii verkkoselaimilla sekä tietokoneella että mobiililaitteilla. Varmistathan, että sinulla on tietokoneesi / laitteesi käyttöjärjestelmä ja selain päivitettynä. Suosittelemme käyttämään Chrome-selainta.

Opiskelu tapahtuu useita eri aisteja hyödyntäen, jolloin oppimisesta tulee  tehokasta ja mielekästä. Diat ovat mahdollista lukea tai kuunnella. Opiskelutahdin voi määrittää täysin vapaasti. Diat eivät vaihdu automaattisesti, vaan siirtyminen aiheesta toiseen tai taaksepäin tapahtuu nuolinäppäimillä. Teoriaopintojen etenemistä voi seurata ruudussa olevasta tilapalkista. Sisällysluettelon saa näkyviin sekä pois sivun vasemmasta laidasta sitä painamalla. 

Kun olet käynyt oppitunnin läpi, merkitse se suoritetuksi. Osa oppimissisällöistä on käytävä läpi ennen kuin voit merkitä niitä suoritetuiksi. Näitä ovat mm. videot. Myös kyselyt on suoritettava 80% oikein päästäksesi etenemään kurssilla.

Opiskelu on jaettu teeman mukaisiin aihealueisiin, videoihin ja tehtäviin. Jokaisen aihealueen lopussa on video aihealueen mukaisesta ensiaputilanteesta. Tehtäviä on aihealueiden väleissä sekä lopussa. 

Teoriaopintojen suorittamisen jälkeen opiskelija saa sähköpostiin väliaikaisen kurssitodistuksen, mikä on voimassa enintään 3 kuukautta. Vasta suoritetun ohjatun käytännön opetuksen jälkeen on mahdollista saada kurssitodistus, mikä on voimassa 3 vuotta.

Kun kurssi on suoritettu kokonaisuudessaan, voit ladata todistuksen. Se löytyy kurssin etusivulta.